Hvordan gør I...

Om hvordan i gør hvis i ønsker en dagplejeplads hos mig Smiler stort


Barnet skal enten være skrevet op på pladsanvisningens venteliste til en kommunal dagpleje eller vuggestue (for at kommunen har jeres oplysninger) Eller allerede gå i en kommunal eller privat dagpleje. 

Når barnet er skrevet op på pladsanvisningen, kan forældrene skrive kontrakt med den private dagplejer. men forældrene skal huske at takke nej, hvis de får tilbudt en kommunal plads i mellemtiden, og oplyse at de vil have deres barn passet i privatdagpleje.

Hvis barnet allerede går i en kommunal dagpleje/vuggestue skal forældrene opsige pladsen og oplyse pladsanvisningen at de ønsker plads ved en privatdagplejer.

Når i har været og besøge os, og i bestemmer jer for at det er her i vil have jeres barn passet, gennemgår og udfylder vi sammen en pasningsaftale som jeg har liggende. (I behøver ikke bestemme jer ved første besøg. i er velkommen til at besøge os flere gange) Cool
Der er 3 eksemplarer af samme kontrakt 1 til forældrene, 1 til kommunens pladsanvisning, og 1 til mig. Ansøgning om tilskud kan i udfyldes på dette link (åbner i nyt vindue) eller vi kan gøre det sammen her. Cool

Forældrene sender eller afleverer så den kontrakt som vi har udfyldt til kommunens pladsanvisning (til Heidi Hjortnæs), og når de har gennemgået papirerne, vil I få brev fra kommunen om at I nu får tilskud til pasningen.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

24.08 | 23:20

De dejligste omgivelser hos Tina 😊

...
07.12 | 19:55

Dejlig hjemmeside

...
04.03 | 20:37
Omgivelser har modtaget 1
26.08 | 14:00
Forside har modtaget 13
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE